Leuk dat je er bent! 

Investeren in gastvrijheid loont. Vanuit die gedachte heeft gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok haar trainingsmethode en gastvrijheidsfilosofie Gastologie bedacht. Als eerste gastoloog van Nederland traint Jeannine horecaondernemers en hun werknemers vanuit de psychologie van de gast.  

Oprechte gastvrijheid 

Via haar workshops, trainingstrajecten, inspiratietours, het bordspel Gastologie en boeken maar ook als mystery visitor leert ze je hoe je oprechte gastvrijheid ontwikkelt. Dit levert je niet alleen tevreden en terugkerende gasten op, maar ook meer omzet en werkvreugde. En dat sluit mooi aan bij de ultieme missie van Jeannine: meer aandacht en waardering voor het vak gastvrijheid. 

‘Gastvrijheid is ….gasten oprecht het gevoel geven dat ze welkom zijn’ – Jeannine Sok 

Gastologie

Als eigenaar en grondlegger van Gastologie traint en coacht Jeannine mensen in het optimaliseren van gastvrijheid. Dat doet ze via workshops en gastvrijheidstrajecten op maat. Daarbij huldigt ze het principe: kennis delen, is vermenigvuldigen.

Het boek "Hoe gastvrij ben jij"

Het nieuwste boek van Jeannine Sok "Hoe gastvrij ben jij" staat boordevol kennis over gastvrijheid, het gedrag van gasten, tips van meesters, ervaringen van de jonge garde, studenten. En inspiratie over eten en drinken.

Het boek is hét handvat om jezelf en het team de fijne kneepjes van gastvrijheid en het vak Gastologie bij te brengen. Het zorgt voor meer kennis en ervaring bij de medewerkers. Zij zijn beter in staat om inzicht te krijgen in de gast en hoe je die het beste op een positieve manier kunt benaderen. Pre-order nu!

Klik hier voor de promotie mogelijkheden en een preview!

"

Gewoon aardig zijn voor de mensen om je heen, iets voor hen willen doen door goed te luisteren en oprechte interesse te tonen, want iedereen is ergens goed in en kan een bijdrage leveren aan de maatschappij, op wat voor manier dan ook; mensen op een positieve manier het gevoel geven dat ze welkom zijn, dáár gaat het om binnen de professionele gastvrijheid.

Jeannine Sok

/ Auteur

Ervaar Gastologie

De podcasts

Ingrid van Veen vertelt over hoe je een mooie stand neerzet op een beurs | S11E10

Als je een bezoekje hebt gebracht aan de stand van VHC ActiFood, dan is de kans groot dat je Ingrid van Veen bent tegengekomen. Zij is één van de mensen bij VHC ActiFood B.V. die verantwoordelijk is voor het organiseren van de beurs. De stand ziet er prachtig uit, en we zitten zelfs naast een... Lees meer
20:55 / 15 maart 2024

Jaivey en Noah kwamen praten over Oesters en Cocktails, maar belandden in een discussie over de legitimiteit van Kibbeling | S11E09

Jaivey Luimstra van The Dutch Cocktail Club en "Oestermeisje" Noah Pol, Accountmanager bij Krijn Verwijs schuiven aan op de Horeca EvenTT beurs in Leeuwarden. Uiteraard gaan we het hebben over schelpdieren en cocktails, maar eerst moeten we antwoord hebben op de vraag "Is Kibbeling... Lees meer
33:50 / 08 maart 2024

Gilbert Boonvan FHC Formulebehjeer, Ronald Fokkema van VHC ActiFood en Albert Veurman van VHC Chaupain B.V. vertellen over blije gasten én ondernemers | S11E08

Gilbert Boon, Manager nieuwe franchise vestigingen bij FHC-Formulebeheer, Ronald Fokkema van VHC ActiFood en Albert Veurman, de Accountmanager van VHC Chaupain B.V. schuiven aan en vertellen ons wat meer over mensen blij maken in de horeca, en mensen blij maken door de horeca. Lees meer
33:44 / 01 maart 2024

We zijn op de Horeca EvenTT vakbeurs in Leeuwarden - met Evert, Martijn en Jolke van VHC ActiFood | S11E07

Vanuit de Horecava rijden we door naar Horeca EvenTT in Leeuwarden. De horecagroothandel VHC ActiFood gaf ons een plek op hun stand opde mooie horecavakbeurs in Leeuwarden. "Service en betrokkenheid staat groot op ons pand" dus we zijn op de juiste stand beland! Evert Blaauw, de commercieel... Lees meer
37:55 / 23 februari 2024
Luister op
Spotify
Naar alle podcasts